Весняні роботи: Ужгородські комунальники продовжують працювати

Сьогодні в Ужгороді замінюють лампи вуличного освітлення на вул. Василя Балога, 8-го Березня, Федора Потушняка, 3, Болотинській, Василя Стефаника, Миколи Лелекача, Юрія Гагаріна, Антоніна Дворжака, Іштвана Дендеші, 89, Олекси Борканюка, 34, Юрія Жатковича, у провулку Кар’єрний тупик.

Ремонтують світлофор на перехресті проспекту Свободи і вул. Минайської. Поливають рослини по місту, висаджують квіти на площах Поштовій і Георгія Кірпи.

Косять траву на вул. Бориса Тлехаса, В’ячеслава Чорновола, площах Кирила і Мефодія та Богдана Хмельницького, на схилі Студентської набережної.

Працівники обслуговувальних підприємств прибирають закріплені за ними території.

Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, Марії Заньковецької, 89, Володимирській, 84, Олександра Богомольця, 14, Федора Достоєвського, 20.

Триває капітальний ремонт площі Шандора Петефі, вул. Капушанської, Івана Анкудінова, майданчика для розвороту автобусів на вул. Миколи Бобяка, внутрішньоквартальної території на вул. Бориса Тлехаса, 93-95, Івана Франка, 56а, під’їзних шляхів до будівлі на вул. Климента Тімірязєва, 15.

Проводять поточний ремонт на вул. Вузькій, Університетській (підготовчі роботи), ділянці від вул. Павла Пестеля до вул. Антона Макаренка.

Схожі новини

Залишити коментар